yok
yok
yok
Adınız
Cinsiyetiniz
Yorum
Cinsel içerikli yorumlar onaylanmayacaktır.
yok
Cengaver Slm ben de sanal takılmak istiyorum, iskenderun dayım, konuşmak istersen bekliyorum
04 Şubat 2020 Salı
Behsat Selamlar ben ankaradan behsat bir bayan arkadaşım olsun istiyorum.05536605306 tanışalım.her konuyu konuşabiliriz buluşabiliriz.
04 Şubat 2020 Salı
Isa Slm tanisabilirmiyiz tlf 05467426640
31 Ocak 2020 Cuma
yok
Hakan Skype adresin varsa görüşürüz her türlü
31 Ocak 2020 Cuma
yildirimbey merhaba siznle telefonda konusabilirim siz beni eklersiniz sekerim yeni uye oldum deneme yapalim bakalim gorusebiliyormuyuz 5363809501 gorusmek uzere
31 Ocak 2020 Cuma
Kadir Merhaba İstanbul ikamet ediyorum adım kadir benimle tanışmak isteyen bayanları bekliyorum numaram 0539 369 14 91
01 Ocak 2020 Çarşamba
Emrah Ben fethiyeden emrah yas 32 kilo 70 boy 170 tanismak isteyen tum bayanlari bklerim yas siniri yok gzl zamanlarda varmisiniz 0534.655.48.67.bu.benim.numaram
01 Ocak 2020 Çarşamba
Halil Olgun bayan arkadas arıyorum. Önce sanal arkadaşlık telefon mesaj veya wattsapp arkadaşlığı, sonra gelişmeye bağlı olarak kalıcı menfaatsiz bir arkadaşlık. Uygun olanları bekliyorum. Sevgiler.
01 Ocak 2020 Çarşamba
Hasan Merhaba bana ulasabilirsiniz gizlilik icinde .hasogenc.97@gmail.com
01 Ocak 2020 Çarşamba
yok
Bulut Görüşme isteğiniz olduğu taktirde ben buradayım
18 Aralık 2019 Çarşamba