yok
Adınız
Cinsiyetiniz
Yorum
Cinsel içerikli yorumlar onaylanmayacaktır.
Ömer Yer İzmir sizde izmirdeyseniz görüşelim whattsap 05531707560
17 Mayıs 2020 Pazar
Cihangir Selam ısmim Cihangir ama önce seninle tanışa bilirmiyim acaba hoşuna getse yaz 5312419576 Whatsapp
14 Mayıs 2020 Perşembe
ENES Ben varım bebeğim yeterki isteyin ben burdayım yaşım 31 boy 1.55 tel no 0541 3476762 istersen bana ulaşabilirsiniz yani herşey sizin elinizde sabırsızlıkla bekliyorum.
08 Mayıs 2020 Cuma
yok
merhaba bebeğim seninle tanışmak istiyorum mersinde oturuyorum aslen bingölüyüm bu benim numaram 05380887087 bana çağrı atman yeterli
08 Mayıs 2020 Cuma
Aslan Buyuk alet ve kalin ruhunda hissedeceksin bağımlılık yapar bitmeyen enerji 24 saat 05446756544
03 Nisan 2020 Cuma
Mehmet Slm hanfendi tanışmak buluşmak istersen yazabilirsin İstanbul'da ikamet etmekteyim tel no bırakırsan sevinirim
03 Nisan 2020 Cuma
Ali Merhaba güzel bayan yakışıklı bekar bayım kendime ait evde yanlız yaşıyorum, dürüst biri olduğumu söylerler , güzel doyumsuz bir muhabbet için arayın lütfen no 05337227796
02 Nisan 2020 Perşembe
Alı Ben Kocaeli Gebze de yaşıyorum yaş 46 esmer biriyim tanışmak istiyorum
16 Mart 2020 Pazartesi
Burak Merhaba naber
23 Aralık 2019 Pazartesi
Yunus Aradığınız kişi ben olabilirim
18 Aralık 2019 Çarşamba