yok
yok
yok
yok
Adınız
Cinsiyetiniz
Yorum
Cinsel içerikli yorumlar onaylanmayacaktır.
İst ümraniyeden engin Merhaba İstanbul ümraniyeden engin ben 174 boy 39 yş amacım dürüstlük çerçevesinde uzun bir arkadaşlık dostluk sırdaş olucak bayan arkadaş arıyorum 0538 894 95 21'
20 Kasım 2017 Pazartesi
ben aras 30 yaşindayım özellikle izmirde olmasını istiyorum 05532484035 düzgün dürüş olursa çok sevınırım 172 boylarında ela gözlüyüm hafıf esmerım bu
23 Ekim 2017 Pazartesi
yok
kenan Slm ben bingölde yaşıyorum can sıkıntısı çekenler arayabilir çünkü benim canım çok sıkılıyor benim icin dürüstlük çok önemli benimle aynı fikirde olanlar yazabilir
10 Ekim 2017 Salı
Taner İi günler ismim Taner yaşım 26 180 70 kg bursa da ikamet ediyorum sızınle tanışmak istiyorum tanerkose@outlook.commail adresım burdan bana dönüş yapabilirsiniz
29 Eylül 2017 Cuma
mehmetemin ben mehmetemin dullum herşey yaparım bayalar bekleyorum05464500347 uşakda olturyorum hayat arkadaşı arıyorum ve için güvelin ve evlilik yapmak istiyorm bir bayan için herşey yaparım arkadaş ve yl ve aşk ve bir önmür boyn meşaj bekleyorum
19 Eylül 2017 Salı
yok
mehmet selam ankaralı hanım efendi sizinle tanışmak istiyorum lütfen bana ulaşın güzel ve keyifli vakitler sizleri bekliyor arayın mesaj atın ya da çağrı atın ben sizi arayayım cebim05307928165
04 Eylül 2017 Pazartesi
serkan ankaradan serkan 1.69 boy 72.5 kilo ciddi arkadaşlık kurmak isteyen dul bayanlar araya bilir yaş 38 samimi vede kendini bilen yarı yolda bırakmayacak bayanlar araya bilirler 0542 890 25 95
19 Ağustos 2017 Cumartesi
yok
arda ben tunceliden 39 yasındayım bekarım arkadaşlık kurmak ve yasamak istiyorumeglenceye düşkün olanlarla ilgilenenlerle vakit geçirmek gezmek tozmak yasamak isterim
01 Ağustos 2017 Salı
hasan ben hasan 45 yaşındayım kilo 60 boy 180 bayanların davetini bekliyorum muğla milas civarı anlaşabileceğim bayanların telefonlarını bekliyorum ciddi bayanlar arsın lütfen isteyen bayanlar arıyabilirler 05442911972
19 Temmuz 2017 Çarşamba
kamil vahip emekli bankacıyım davetlerinizi bekliyorum yaşım 58 180 boy 75 kilo karşılıklı anlaşırsak ikimizede uyarsa görüşebiliriz telefonum 0535 108 65 60 isteyen bayanlar arayabilirler
24 Mayıs 2017 Çarşamba